SEO Update på Tip Top Biler

Tip Top Biler ApS

På tip top Biler´s hjemmeside har jeg lavet teknisk SEO optimering, søgeordsanalyse, og  On-site optimering. På grund af sitet´s “flade” struktur, har vi valgt at tilføje flere grafiske baggrundselementer. Det er gjort for at få plads til flere af de gode keywords. Materialet til baggrunds billederne har jeg selv taget , – On location.

Clienten

Tip Top Biler ApS

– Maj, 2018

Opgaven

SEO optimering af sitet

Kategori

SEO
0%
Billedredigering
0%
Fotografering
0%

Besøg projektet

Produktfotografens hjemmeside

Om Projektet

Som så mange andre fotografer havde Produktfotograf Jerry Nielsen, først valgt en flash-løsning for at præsenterer sine fotos bedst mulig. Og som kompensation for den ringe synlighed pga. flashén , lavede han en Blog ved siden af. Men med et ønske om yderligere eksponering, lavede vi en løsning i WordPress. Med WordPress´egen blog og SEO funktioner, samt et design der specifik er optimeret til fotografer, blev det hele samlet i en løsning. Og her se du resultatet.

Clienten

Produktfotograf Jerry Nielsen

Opgaven

At konverter oprindelige flash-baseret website, til et mere søgemaskine-venlig platform. Men uden at gå på kompromis med at få præsenteret hans billeder bedst mulig.

Kategori

Integration (WordPress)
0%
Webdesign
0%
Digital marketing
0%

Besøg projektet

Sitet er nedlagt i December 2016, og dermed ikke længere tilgængeligt.

Funktioner på sitet

Andet

Boligselskabet Kolding City Bo ApS

Om Projektet

Firma hjemmesiden for Kolding City Bo ApS, har det formål at skabe kontakt til boligsøgende, således at lejligheder som er blevet ledige, igen kan lejes ud. For at dette formål kan opfyldes skal de boligsøgende have en solid information om lejemålet, i form af tekst og billeder, der kan sætte den boligsøgende i stand til at vælge mellem de tilbudte lejligheder. Der er lagt vægt på oplysninger om hvor lejligheden er beliggende og indretning og faciliteter i legligheden. Dernæst på hvor langt der er til indkøbsmuliheder, uddannelsesinstitutioner, muligheder for foreningsliv og fritidsaktiviteter som fitness og løbeture i naturen, mv.

Clienten

Boligselskabet, Kolding City Bo ApS.

Januar 2010

Opgaven

Etablering af hjemmeside, til formidling af selskabets ledige lejligheder. Nem og hurtig administration på hjemmesiden af ledige og udlejede lejligheder.

Kategori

Integration (WordPress)
0%
Webdesign
0%
Digital marketing
0%
Billedredigering
0%

Besøg projektet

Funktioner på sitet

Andet